Sera Spirulina Tabs Nature 50 Tablet - Açık Paket

Bu ürünü satın aldığınızda
1400 Evcilal Puan kazanabilirsiniz.
Kazandığınız puanları üyelik hesabınızda biriktirebilir veya dilerseniz sonraki alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Biriken puan, kullanılıncaya kadar silinmemektedir.
140,00 TL
EFT/Havale ile ödemede %4 indirim
14,47 TL den başlayan taksitlerle!!
1-3 iş gününde kargoda

Sera Spirulina Tabs Nature 50 Tablet: Otçul Balıklar İçin Özel Yem ( 50 Tablet - Kovadan Bölme )

Sera Spirulina Tabs Nature, otçul balıklar ve omurgasızlar için özenle hazırlanmış, zengin içerikli bir yemdir. Yüksek Spirulina oranıyla (yüzde 27), balıklarınızın sindirim sistemini destekleyerek sağlıklı büyüme ve gelişim sağlar. Bu tablet yem, hem tatlı hem de tuzlu su balıkları için uygun olup, balıkların doğal davranışlarını ve fiziki görünümlerini de olumlu yönde etkiler.

Sera Spirulina Tabs'in Faydaları

Bu yem, özellikle Spirulina algleri sayesinde balıkların sağlıklı sindirimini ve canlılığını destekler. Dengeli protein ve yağ oranları ile balıkların ihtiyaç duyduğu tüm besin maddelerini sağlar. İçeriğinde bulunan zengin vitaminler, balıkların hastalıklara karşı dirençlerini artırırken, doğal beslenme alışkanlıklarını da destekler. Tabletler hem dibe batar hem de akvaryum camına yapıştırılarak çekingen balıkların da rahatlıkla beslenmesine imkan tanır.

Yem, otobur balıkların yanı sıra tatlı ve tuzlu su omurgasızları için de uygundur. Doğal içeriklerin titizlikle işlenmesi sonucu, bu yem balıkların sağlıklı gelişimi için gerekli tüm temel besin maddelerini içerir. Kabuklu hayvan içerikleri ise yüksek yenilme oranı sağlar, bu da balıkların bu yemi severek tüketmelerine katkı sağlar.

Ürün İçeriği

Sera Spirulina Tabs'in içeriği, spirulina (%27), balık unu, buğday unu, bira mayası, krill, deniz yosunu, ısırgan otu, süt tozu, mannoz oligosakkaridler ve daha birçok doğal besin maddesini barındırır. Balıklarınızın dengeli ve sağlıklı beslenmesini sağlayan bu bileşenler, onların canlılığını ve bağışıklık sistemini güçlendirir.

Analitik Bileşenler

  • Ham Protein: %48,2
  • Ham Yağ: %8,1
  • Ham Lif: %5,0
  • Nem: %5,3
  • Ham Kül: %9,9

Katkı Maddeleri

  • Vitamin A: 37.000 IU/kg
  • Vitamin D3: 1.800 IU/kg
  • Vitamin E: 120 mg/kg
  • Vitamin B1: 35 mg/kg
  • Vitamin B2: 90 mg/kg
  • Vitamin C: 550 mg/kg

Kullanım Şekli

Sera Spirulina Tabs Nature tabletleri, akvaryumun tabanına bırakılabilir veya camına yapıştırılarak balıkların yemeyi izlemesi sağlanabilir. Bu sayede, balıklar yemlerini rahatça tüketirken siz de doğal davranışlarını gözlemleyebilirsiniz. Düzenli kullanımda balıkların sağlıklı büyümesine ve daha parlak bir görünüme sahip olmasına katkı sağlar.

Güvenli Paketleme

Ürün, kovadan bölünerek güvenli kilitli kraft doypack ambalaj ile açık paket olarak gönderilir. Bu paketleme yöntemi, yemlerin tazeliğini ve güvenliğini koruyarak balıklarınız için en kaliteli beslenme imkanını sunar.

Balığa Göre Yemler : Cichlid Yemleri, Tanganjika Cichlid Yemleri, Cüce Cichlid Yemleri, Tropheus Cichlid Yemleri, Gurami ve Melek Yemleri, Tetra Türü Balık Yemleri, Canlı Doğuran Yemleri, Vatoz Çöpçü Yemleri
Üretene bak
Marka SERA ise gözünüz kapalı almalısınız.Malawi ve tangakya besliyorsanız balıklarınız bu lezzete hayır demeyecektir .
Adem Öztürk | 26/07/2012
SERA
balıkların hayır diyemeyeceği.zevkle yiyeceği bir yem
ekrem güçlü | 04/02/2012
yapıştır ve izle
cama yapıştırın ve sadece izleyin kavgalari :)
Ali Emre Günsel | 08/09/2011
Süper
Coğu balık türü için besleyici ve yararlı bir yem.Yavrularım özellikle bayılıyorlar.
muratcan öztürk | 18/06/2011
firma
ürünün ne olduğu belli zaten önemli olan firma bence oda ciddi ve güvenilir tavsiye ederim
tolgahan aktürk | 19/03/2011
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tavsiye Ürünler
Popüler kategoriler arasında seçimini yap, alışverişe başla.
Etiketler :
Sera Spirulina Tabs Nature 50 Tablet - Açık Paket Sera Spirulina Tabs Nature 50 Tablet - Açık Paket ürünü en uygun fiyat ve bedava kargo imkanı ile Evcilal'dan hemen satın alabilirsiniz! ACKYS010
Sera Spirulina Tabs Nature 50 Tablet - Açık Paket

Tavsiye Et Puan Kazan

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.