Sera Cichlid Sticks Nature 100 gr - Açık Paket

Bu ürünü satın aldığınızda
1100 Evcilal Puan kazanabilirsiniz.
Kazandığınız puanları üyelik hesabınızda biriktirebilir veya dilerseniz sonraki alışverişlerinizde kullanabilirsiniz. Biriken puan, kullanılıncaya kadar silinmemektedir.
110,00 TL
EFT/Havale ile ödemede %4 indirim
11,37 TL den başlayan taksitlerle!!
1-3 iş gününde kargoda

Sera Cichlid Sticks Nature ile Cikletlerinizi Besleyin

Sera Cichlid Sticks Nature, büyük cikletler ve diğer büyük balıklar için özel olarak tasarlanmış temel yemdir. Boya ve koruyucu maddeler içermeyen bu çubuklar, birçok Güney Amerika türü gibi daha büyük hepçil cikletlerin sağlıklı ve dengeli beslenmesine olanak tanır. 100 gramlık açılmış paket (kovadan bölme) şeklinde sunulan ürün, pratik kullanımı ile dikkat çekmektedir.

Lezzetli ve Besleyici İçerik

Bu çubuklar, sürdürülebilir balık ve böcek yemleri ile zenginleştirilmiştir. Omega yağ asitleri ile elde edilen yüksek sindirilebilir protein içeriği sayesinde, balıklar için son derece lezzetli bir besin kaynağı sunar. Dengeli bir beslenme sağlayarak, balıkların canlılığını ve sağlıklı gelişimini destekler. Yüzen çubuklar, suyu kirletmeden şekillerini koruyarak akvaryumda uzun süre kalabilmektedir.

Doğaya Yakın Beslenme

Sera Cichlid Sticks Nature, "sera Nature" ürün gamına aittir. Bu nedenle, doğaya yakın bileşenler ile zenginleştirilmiş bir diyet sunar. Spirulina, Krill veya sinek larvalarından (Hermetia) elde edilen sürdürülebilir böcek yemleri gibi doğal içerikler ile balıkların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılar. Ambalaj üzerindeki işaretler, içeriğin niteliklerini ve bileşen miktarlarını vurgulamaktadır.

Kullanım Talimatı

Bu yemden günde bir ya da iki kez, hayvanların kısa sürede alabileceği kadar beslemeniz önerilir. Bu sayede, balıklarınızın sağlıklı bir şekilde büyümesi desteklenir.

İçindekiler: balık unu, mısır nişastası, buğday unu, buğday glüteni, Hermetia (%4), bira mayası, balık yağı (oradan %49 omega yağı asitleri), gammarus, yeşil kabuklu midye unu, mannoz oligosakkaridler, Haematococcus yosunu, sarımsak.

Analitik Bileşenler: Ham protein %41,9, Ham yağ %6,4, Ham lif %3,1, Nem %5,0, Ham kül %5,5.

Katkı Maddeleri: Vitaminler ve provitaminler: Vit. A 30.000 IU/kg, Vit. D3 1.500 IU/kg, Vit. E (D, L-α-tokoferol asetat) 60 mg/kg, Vit. B1 30 mg/kg, Vit. B2 90 mg/kg, Vit. C preparatı (L-askorbik monofosfat) 550 mg/kg.

Sera Cichlid Sticks Nature, büyük cikletlerin beslenmesi için ideal bir seçimdir ve akvaryumunuzda sağlıklı bir ortam oluşturur.

Kovadan bölünerek açık paket olarak kraft doypack ambalaj ( güvenli kilitli ) ile gönderilmektedir. Ürün resmi temsilidir. 
    Balığa Göre Yemler : Cichlid Yemleri, Malawi Cichlid Yemleri, Amerikan Cichlid Yemleri
    Alışverişinizden sonra ürüne yorum yapın, alışveriş puanı kazanın! Sorularınız için iletişim formunu kullanınız.
    Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
    Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
    Tavsiye Ürünler
    Popüler kategoriler arasında seçimini yap, alışverişe başla.
    Etiketler :
    Sera Cichlid Sticks Nature 100 gr - Açık Paket Sera Cichlid Sticks Nature 100 gr - Açık Paket ürünü en uygun fiyat ve bedava kargo imkanı ile Evcilal'dan hemen satın alabilirsiniz! ACKYS006
    Sera Cichlid Sticks Nature 100 gr - Açık Paket

    Tavsiye Et Puan Kazan

    *
    *
    *
    IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.